Welcome aboard to the website of Romanian Elite Drinkers
Online Users : 0 - Visitors : 50 - Registered users : 1044
news
25.10
uk
11.10
ro
Go4CS:GO Europe Cup #168..
Written by Ticalos
11.10
uk
14.03
ro
Epic game vs. DTV
Written by Ticalos
22.12
uk
Cine suntem?

Suntem Romanian Elite Drinkers. Pe scurt RED, un clan romanesc infiintat in 2011 din dorinta de a forma o comunitate de gaming cu si pentru romani in care sa ne putem relaxa intr-o atmosfera destinsa si prietenoasa si unde sa primeze jocul in echipa si nu in ultimul rand distractia. Jucam competitiv CSGO si Battlefield in principal, dar si alte jocuri cum ar fi Rainbow Six, etc. ..
Ce dorim?

Dorim sa incurajam si sa crestem comunitatea de gaming din Romania. Suntem deschisi oricui doreste sa faca parte din echipa noastra. Criteriile principale dupa care ne selectam membrii sunt spiritul de echipa, bunul simt, disciplina dar nu in ultimul timp, simtul umorului. ..
De ce sa te alaturi?

Ne alegem cu atentie membrii, astfel incat doar cei mai buni jucatori ajung sa faca parte din comunitatea noastra. Oferim un mediu de joc placut si civilizat atat pe serverele noastre de gaming cat si de TeamSpeak. ..
Jucam in ESL.

Jucam in ESL. Am fost si vom fi mereu un clan in care jocul in echipa a reprezentat intotdeauna o prioritate. Incercam sa gasim si sa aplicam in permanenta cele mai bune strategii pentru fiecare mod de joc, astfel incat sa fim impreuna o echipa puternica. ..
Contact

Steam RED Group: https://steamcommunity.com/groups/redro. Adresa de TeamSpeak este: ts.red-clan.ro ..
RED CS:GO Arena

Adresa server CS:GO este cs.red-clan.ro ..
Matches
myclaname
Romanian Elite Drinkers
vs
Win 111:00
myclaname
DTV
Event : ESL 5on5 A-Series
Date : 08.04.14
16:0
fr
vs. FFAGS
RED
ESL Go4CS:GO Europ..
11.10.2014
1:16
fi
vs. EBD
RED
ESL Go4CS:GO Europ..
11.10.2014
0:2
at
RED
ESL Go4BF4 Cup#21
31.05.2014
275:0
lv
vs. KURK
RED
ESL 5on5 A series
27.04.2014
Videos
Loading the player...

NewsComments disabled.
TeamSpeak Server
teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
sponsors
partners
Kit-Gaming
About us
Romanian Elite Drinkers.
Pe scurt RED, un clan romanesc infiintat in 2011 din dorinta de a crea o comunitate de gaming cu si pentru romani unde sa ne putem relaxa intr-o atmosfera destinsa si prietenoasa in care sa primeze jocul in echipa si nu in ultimul rand distractia.

Suntem deschisi pentru oricine doreste sa se alature comunitatii noastre cu conditia sa dea dovada de maturitate atat in gandire cat si in comportament. Am fost si vom fi mereu un clan in care jocul in echipa a reprezentat intotdeauna o prioritate. Incercam sa aplicam in permanenta cele mai bune strategii pentru fiecare mod de joc astfel incat impreuna sa fim de neinvins.<..
theads
facebook